Motorfiets Techniek

Diposting pada

Je doet onderhoudsklussen verwisselt banden vervangt remschijven en ververst olie. De motorfiets is meer dan een motor.

Pin By Jeroen On Ariel Motorfietsen En Techniek Ariel Motorcyles And Technology Classic Motorcycles Vintage Motorcycles Motorcyle

Samenwerken vind je belangrijk.

Motorfiets techniek. Tegenwoordig is die techniek zeer betrouwbaar maar toch zijn er een aantal zaken die voor de winter aandacht behoeven zeker tijdens en na de coronatijd. Motorrijden is een populaire hobby onder zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de wikimedia foundation inc een organisatie zonder winstoogmerk.

Bij een motorzaak kun je als motorfietstechnicus de hele dag sleutelen aan de nieuwste modellen. De tekst is beschikbaar onder de licentie creative commons naamsvermelding gelijk delen er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Natuurlijk vind je het ook leuk om contact te hebben met klanten.

Was het vroeger iets voor uitsluitend jongeren nu zie je alle generaties motorrijden mannen en vrouwen. Aan motoren kleven romantische associaties als vrij en onafhankelijk. Je motorfiets is een brok techniek.

Wanneer het om een lastige storing gaat zal de hulp van de eerste motorfietstechnicus moeten worden ingeroepen. Al enkele jaren zit de motor in de lift. De accu benzine banden en corrosiewering spelen een hoofdrol.

Veel mensen sleutelen thuis aan hun motorfiets maar met deze opleiding word jij een echte expert. Je kunt goed uitleggen wat je aan de motorfiets hebt gemaakt en denkt met de klanten mee. Voor reparaties en onderhoudsbeurten kloppen vele van hen aan bij een motorfietstechnicus.

In moderne motorfietsen zit steeds meer elektronisch gestuurde apparatuur. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 okt 2016 om 00 40. De monteur is dan ook steeds minder bezig met sleutelen en steeds meer met elektronica.

Mensen investeren er veel tijd aandacht maar ook geld in. Jij maakt de motorfiets helemaal gebruiksklaar zodat de klant er als een speer mee kan wegrijden. Motorfietsen zijn voertuigen op twee of eventueel drie wielen die een verbrandingsmotor hebben met een cilinderinhoud van meer dan 50 kubieke centimeter bij minder dan 50 cc spreken we niet over motoren maar over brommers waarvoor in nederland andere regels gelden.

Motoren hebben in het drukke fileverkeer ook zeker bepaalde voordelen maar veel belangrijker is de uitstraling ervan. Het is een uiting geworden van een bepaalde leefwijze. Als je er even niet uit komt vraag je een collega om hulp.

Opleidingen alle opleidingen mbo richtingen evc inburgering educatie omscholen sprintlyceum vavo alle opleidingen cursussen welzijn gezondheid horeca reizen dienstverlening economie ondernemen sport opvoeding maatschappij veiligheid techniek gebouwde omgeving design media en ict mobiliteit logistiek start deltion arbeidsmobiliteit assistenten in de gezondheidszorg. Gaat jouw hart sneller kloppen van snelle motoren. Als motorfietstechnicus krijg je in de werkplaats meestal een werkorder waarop staat wat je moet doen.

Pin Van Mateu Joan Op Cars And Motorcycles Wegrace Brommers En Motor

Puch Typ 6 7hp 770ccm 1908 Moped Motorrad Motor

Deze Custom Bmw R80 Caferacer Is Duitse Techniek Ten Top Cafe Racers Bmw Motorfietsen

Techniek Vragen En Antwoorden Afmetingen Koplamp Zrx1100 1200 Motor

Pin By Jeroen On Ariel Motorfietsen En Techniek Ariel Motorcyles And Technology Bike Military Motorcycle Classic Motorcycles

Yamaha Two Stroke Race Motor Cafe Racer Bikes Motor Motorfiets

Pin Op Benelli

Moto Gitan Export 50 Cc 1969 Catawiki In 2020 Reggio Reggio Emilia Motorfiets

50cc Deel 5 Racemotoren Motor En Racen

1 Bp Blogspot Com 4tac7ed5vfe Uqgbzxbblqi Aaaaaaacv O 5at8i4nrtm4 S1600 Viktoria Jpg Motorfiets Motor Motorfietsen

Pin By Jeroen On Ariel Motorfietsen En Techniek Ariel Motorcyles And Technology Motorcyle Vintage Motorcycles Motorcycle

Pin Van Ton Lameijer Op Engines For Motorbikes

Pin Van Arielboy Op Ariel Motorfietsen En Techniek Ariel Motorcyles And Technology Motorfietsen

Miele 98 Ccm 1939 Motor

1920 Harley Davidson Board Track Racer Motor Motorfietsen

Waanzinnige Eigenbouw Motorfiets Met Een Arona Scheepsdiesel Hoezo Techniek

Deze Custom Bmw R80 Caferacer Is Duitse Techniek Ten Top Bmw Cafe Racer Bikes Bmw Motorfietsen

Tweetakt Race Motor Techniek In 2020 Motor Motorfiets Motorfietsen

Techniek Die Gezien Mag Worden Cx500 Cx 500 Bmw Motorrad Cx500 Cafe

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *