Motorfiets Betekenis

Diposting pada

De vorm geometrie en stijfheid van het frame hebben invloed op de rijeigenschappen van de motorfiets. 1 op zonnige dagen maakt albert altijd een tochtje op zijn motor.

Pin Van Hayden Houston Op Cafe Racer

Etymologiebank nl weblink bron peter giesen route nationale 7 leuker dan de route du soleil 30 juli 2014 de volkskrant.

Motorfiets betekenis. Het is misschien dat een persoon je heeft tegengehouden om je stoutste dromen te realiseren en je jezelf vaak afvraagt wat als je die dromen had gerealiseerd. Betekenis motor je hebt gezocht op het woord. 2 motorfietsen kunnen gevaarlijk zijn op de autosnelweg.

Op deze pagina vind je 2 verschillende betekenissen of definities van het woord motorfiets geordend van meest populaire betekenis naar minst populaire. Dromen over een gestolen motorfiets vertegenwoordigt de woede en onderdrukte gevoelens die je hebt voor iemand die ooit je geluk verpestte. Je kunt ook zelf een definitie van motorfiets toevoegen.

Wat betekent een gestolen motorfiets in een droom. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen 2e druk amsterdam antwerpen. Een motorrijtuig met een cilinderinhoud groter dan 50 cc wordt in de standaardtaal een motor of een motorfiets genoemd.

Een motorfiets is een motorvoertuig op twee wielen al dan niet met zijspan of aanhangwagen. Standaardtaal is motor of motorfiets moto is geen standaardtaal. M o tor meervoud.

De meeste motorframes zijn gemaakt van staal of aluminium. In belgië wordt zo n rijtuig ook weleens een moto genoemd. Het frame is in feite het geraamte van de motorfiets.

Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. In de 21e eeuw worden ook wel elektromotoren gebruikt. Sijs nicoline van der chronologisch woordenboek.

Isbn 90 204 2045 3 motorfiets op website. Mot o ren motors 1 m machine die drijfkracht voortbrengt 2 m motorfiets 3 m v drijvende kracht. Een motorfiets of kortweg motor is een gemotoriseerd voertuig op twee of drie wielen eventueel met een zijspan of aanhangwagen in de beginjaren eind 19e en begin 20e eeuw werd met verschillende krachtbronnen geëxperimenteerd maar vanaf de jaren dertig is de inwendige verbrandingsmotor algemeen.

Motorfiets 1 brommer 2 hakkepoffer 3 machine 4 motorrijwiel 5 reisgelegenheid 6 rijwiel 7 rustverstoorder 8 snorder 9 tweewieler 10 tweewielig voertuig 11 verkeersmiddel 12 vervoermiddel 13 voertuig 14 voertuig met kettingaandrijving 15 voertuig voor personen 16 wegvoertuig. Dromen over motorfietsen kunnen ons allemaal onverwachts overkomen maar ze kunnen ook verschijnen nadat we net een tv programma over hen hebben bekeken. Het is het dragende deel van het voertuig waar alle andere onderdelen aan vast zitten.

Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord motorfiets.

Triumph 1937 T90 500cc Triumph Motoren Motor Brits

Bobber

Motorcycles Motor Oldtimers

Tzr 250

The World Of Emoi Harley Bikes Motorcycle Harley Harley Davidson Sportster

Related Image Motor

Honda Rc30 Pictures And Wallpapers Gallery 3 Jpg 1024 768 ホンダ オートバイ バイク

ป กพ นโดย Bundit ใน Bmw Bike

Loved Those 70 S Metallic Paint Colors Motor Motorfietsen Honda

Pin On Moto

Ottonero Cafe Racer

Jack Daniel S Motos

Motoren Geert Jan De Bont Fiets Poster Motor Schilderij

Scrambler Orcal 125 Astor Une De Vingt Motor Bromfiets

B98b933cc0521cd37d5d1eb69bea0753 Jpg 250 376 Racemotoren Motor Motorfiets

Charm Style Perfect Line This Black Triumph Is A Bike With Class Amazing Shot Taken From Insolite Motos Bizarre

Pin Op Motoren

My Xs650

Charm Style Perfect Line This Black Triumph Is A Bike With Class Amazing Shot Taken From Insolite Motos Bizarre

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *